Binazrin Logo
Binazrin Logo
WhatsApp

Nurrulfarhana Binti Ibrahim adalah seorang peguam berkelulusan LLB dari Universiti Antarabangsa Islam Malaysia (UIAM) dan Diploma Anjuran Dalam Industri Kehakiman (DAIJ) dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Beliau berasal dari Pendang, Kedah dan telah berkecimpung dalam bidang perundangan selama 10 tahun.

Dengan pengalaman luas dalam pelbagai bidang undang-undang, Puan Nurrulfarhana mahir dalam memberikan khidmat nasihat dan perwakilan undang-undang yang berkualiti tinggi kepada pelanggan. Beliau sentiasa komited untuk mengekalkan standard profesionalisme yang tinggi dan memastikan pelanggan menerima perkhidmatan yang terbaik.

Dengan pengetahuan mendalam dalam bidang perundangan dan kemahiran interpersonal yang mantap, Puan Nurrulfarhana mampu mengendalikan kes-kes yang mencabar dengan yakin dan berkesan. Beliau sentiasa berusaha untuk mempertahankan kepentingan pelanggan dengan penuh dedikasi dan integriti.

Hubungi kami untuk informasi, sebut harga atau apa jua pertanyaan tentang bina rumah idaman anda.

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © Binazrin Maju Sdn Bhd. (1113654-T). All right reserved.