Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua cikgu yang hebat! 🤗
Miliki tanah sendiri bukan lagi impian yang jauh, terutama jika anda seorang pendidik yang bijak merancang masa depan. Kami faham, cikgu adalah tulang belakang masyarakat dan kami di Binazrin ingin membantu anda mencapai impian memiliki tanah sendiri. Berikut adalah panduan mudah yang boleh cikgu ikut:
Pilih lokasi yang sesuai dengan keperluan dan kehendak cikgu. Nak dekat dengan sekolah ke, dengan shopping mall ke, dengan masjid ke atau dekat dengan akses highway!
Di Binazrin, kami ada projek tanah lot Residensi Barokah yang terletak hanya 10 minit dari Manjung dan Sitiawan, kawasan pesat membangun dan dekat dengan kemudahan asas seperti sekolah, pasar raya, dan akses highway!.
Berhati-hati dengan harga tanah yang terlalu murah. Risau-risau sebenarnya tanah lot lidi atau geran kongsi. Memang murah, tapi menyusahkan di kemudian hari.
Istimewa untuk golongan cikgu, ada banyak cara pembayaran yang tersedia. Boleh loan bank, LPPSA, epf dan lain-lain.
Sebaiknya, ajak penjual/owner tanah atau wakil untuk tunjukkan lokasi tanah. Di lokasi, pastikan beberapa perkara ini:
✅ Lokasi strategik – Hanya 10 minit dari pusat bandar.
✅ Harga mampu milik – Harga bawah pasaran
✅ Proses mudah dan pantas – Kami uruskan semuanya untuk anda.
Jangan tunggu lagi! Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut!
☎ WhatsApp/Call: 011-5500 1018
Berikan diri anda hadiah terbesar sebagai seorang cikgu – tanah sendiri di Residensi Barokah. ❤️
When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.
Copyright © Binazrin Maju Sdn Bhd. (1113654-T). All right reserved.
© REKA BINA IDAMAN SDN BHD. (1513675-A).
All right reserved. [F]