WhatsApp

Peluang Akhir Memiliki Tanah Lot Banglo di Perak Tengah

BOTA, 3 MEI – Binazrin Group dengan bangganya mempersembahkan peluang keemasan untuk memiliki tanah lot banglo di kawasan selesa dan strategik di Perak Tengah. Projek eksklusif Titi Gantung dan Bota Perak hanya menyediakan 6 unit tanah lot banglo yang masih belum terjual lagi.

Terletak di dua taman perumahan tersohor iaitu Taman Tok Said dan Taman Indera Barat, kedua-dua projek ini menawan dengan lokasinya yang berkemudahan lengkap. Hanya beberapa minit memandu, anda akan mencapai stesen minyak, barisan kedai runcit serta mempunyai akses terus ke lebuh raya bertingkat West Coast Expressway (WCE) dan lebuh raya Ipoh-Lumut.

“Kami berbangga dapat menawarkan peluang unik ini kepada bakal pembeli yang mencari tanah lot banglo berkualiti di Perak Tengah,” kata Pengurus Besar Binazrin Group, Encik Ahmad Zakuan.

“Kesemua 6 unit tanah lot banglo ini terletak di kawasan ekslusif dan mempunyai akses mudah ke pelbagai kemudahan awam. Ianya amat sesuai untuk keluarga mahu membina kediaman impian atau pelabur yang mengharapkan pulangan modal yang memberangsangkan.”

Dengan tinggal beberapa unit sahaja, Binazrin Group menjemput orang ramai yang berminat untuk menghubungi wakil jualan mereka bagi mengetahui lebih lanjut. Peluang sebegini tidak akan kekal lama, jadi jangan lepaskan peluang untuk memiliki tanah lot banglo impian anda di Perak Tengah!

Bacaan Lain

Hubungi kami untuk informasi, sebut harga atau apa jua pertanyaan tentang bina rumah idaman anda.

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © Binazrin Maju Sdn Bhd. (1113654-T). All right reserved.