Binazrin Logo
Binazrin Logo
Binazrin Logo

Webminar : Projek Paling Molek Di Besut

Besut, Terengganu – Satu program eksklusif bakal berlangsung secara dalam talian untuk memperkenalkan sebuah projek hartanah yang cukup unik dan menguntungkan: Projek Hartanah Paling Pelik Tapi Paling Molek Di Besut. Program ini akan berlangsung pada 3 Julai 2025, bermula jam 9.30 malam melalui platform Google Meet.

Apa yang menjadikan projek ini luar biasa ialah pendekatan “Hybrid Development” — satu konsep yang membolehkan pembeli bukan sahaja memiliki hartanah, tetapi juga menjalankan perniagaan di lokasi yang sama. Gabungan pemilikan dan keusahawanan ini diyakini dapat menjadi jalan keluar terbaik kepada mereka yang inginkan kebebasan kewangan melalui pelaburan hartanah.

Butiran Program:

  • Tarikh: 3 Julai 2025

  • Masa: 9.30 malam

  • Platform: Google Meet

  • Speaker Jemputan Khas:
    Tn Haji Mohd Azrin, CEO Binazrin Group

Menurut penganjur, tempat adalah terhad, dan peserta digalakkan untuk mendaftar awal melalui imbasan kod QR yang disediakan dalam poster.

Program ini dianjurkan oleh Binazrin Group dengan kerjasama Residen Putra Bizhub, dua nama besar dalam pembangunan hartanah yang semakin dikenali di pantai timur, khususnya di Terengganu.

Siapa Patut Sertai?

  • Individu yang ingin menceburi pelaburan hartanah.

  • Usahawan kecil yang mahu memiliki premis perniagaan sendiri.

  • Rakyat Terengganu (dan luar Terengganu) yang mencari peluang berniaga dan tinggal dalam satu unit.

  • Mereka yang mencari pendapatan pasif dan jangka panjang.


Untuk maklumat lanjut, orang ramai boleh tekan link ini http://wasap.my/60148783318/fb-D.Infolanjut  atau scan QR di poster. Jangan lepaskan peluang ini untuk mengetahui bagaimana anda boleh miliki & berniaga sekaligus dalam satu projek hartanah yang unik dan berpotensi tinggi!

Terkini
Pelancaran
Residensi Medina
Lebih Lanjut >>

Bacaan Lain

Hubungi kami untuk informasi, sebut harga atau apa jua pertanyaan tentang bina rumah idaman anda.

When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © Binazrin Maju Sdn Bhd. (1113654-T). All right reserved.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan ragu untuk menghubungi kami. Kami sentiasa bersedia untuk membantu anda.
Fakriyuddin Yahya,
Pengurus Projek
Zulfadhli Yusof,
Pengurus Perolehan Projek
Syazwani Azhar,
Pengurus Sumber Manusia